Блогот Кинотека е неофицијално огледало на филмската програма на Кинотеката на Македонија и, понекогаш, на некои други филмски настани.

Известување за посетителите на блогот на Кинотека на Македонија

Почитувани посетители на блогот на Кинотека на Македонија,
ви благодариме за досегашното следење на програмата и ве известуваме дека отсега истата можете да продолжите да ја следите на профилите на Фејсбук: https://www.facebook.com/groups/kinoteka.mk/
и Твитер: https://twitter.com/kinoteka
Поздрав од Уредникот
0 comments:

 
Кинотека. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.